Smart att ha myggnät i fönster

Att ha myggnät i fönster är inte fel, särskilt under sommaren. Genom att montera myggnät i fönster, så slipper du att få in små insekter, surrande mygg och annat då du har dina fönster öppna. Om du vill ha bra myggnät, så finns det att hitta hos JW Nordic. Det som de har, det är en slags insektsgardin, alltså att modernare myggnät helt enkelt.

Att kunna ha dina fönster och dörrar öppna under sommaren, det är inte fel. Det är skönt att kunna vädra ut samt få det svalare då du ska sova. Nackdelen är ju oftast att det då kan komma in både mygg och insekter. Det är just därför du bör satsa på att montera in bra myggnät.

Köp myggnät till dina fönster

Förr var de myggnät för fönster rätt så fula, omoderna och grymt opraktiska. Som tur är så har myggnäten utvecklats en hel del. De myggnät du kan köpa idag, de är moderna, diskreta, lätta att hantera, lätta att montera. För att välja rätt monteringsalternativ är det dock viktigt att du vet om dina fönster öppnas utåt eller inåt.

Det myggnät eller insektsgardin du hittar hos JW Nordic påminner till viss del om en rullgardin med ett nät. Det går att dra den upp och ner på det sätt du vill. Den är i en diskret aluminiumprofil som sätts längs med fönstret, tättslutande. Den har en kassett, som du kan dra upp den i igen, då du inte vill använda den.

Det finns många fördelar med detta nät:

  • Diskret
  • Lätt att hantera
  • Sitter där den sitter, utan att störa